Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/06/2013

Tot a punt per a la celebració de la vuitena edició de la Nit de l'Esport

Els guanyadors de l'edició de l'any passat  Els guanyadors de l'edició de l'any passat

L'acte pretén reconèixer entitats i persones que han contribuït amb la seva tasca o els seus èxits a donar repercussió a l'esport vilanoví

Vilanova i la Geltrú premiarà, un any més, els seus esportistes en el marc de la vuitena edició de la Nit de l'Esport. L'acte, que està organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Canal Blau, se celebrarà a l'auditori de Neàpolis a partir de les 20.45 hores i serà retransmès en directe per Canal Blau a partir de les 21 hores.
 
La Nit de l'Esport pretén reconèixer aquelles entitats i persones relacionades amb el món l'esport de Vilanova i que han contribuït amb la seva tasca i èxits a donar-li repercussió a tots els nivells.

L'acte s'iniciarà amb el lliurament dels Premis Adarró, destinats a homenatjar aquelles persones de la ciutat que han estat un referent per l'esport vilanoví o que han treballat d'una manera altruista per fomentar els valors que transmet l'esport. A continuació s'entregaran els Premis Far, que representen una menció especial a l'esdeveniment esportiu més destacat de la temporada. 

Com és tradicional, els Premis Pasifae es divideixen en tres modalitats - individuals, col·lectius i reconeixements – que destaquen aquells o aquelles esportistes que en categories absolutes han estat campions o campiones de Catalunya, han pujat al podi en campionats d'Espanya o torneigs de nivell superior o han aconseguit ascensos a nivell d'equip. 

Premis Volerany, principal novetat 
Una de les principals novetats de l'edició d'enguany de la Nit de l'Esport serà la creació d'una nova categoria, els Premis Volerany. Aquests reconeixeran la trajectòria d'esportistes, persones i entitats relacionades al món de l'esport i que han destacat a nivell federat i popular. 

La nit es tancarà amb el lliurament de premis al millor esportista masculí i femení, millor entrenador i millor progressió.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00