Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/12/2015

Empreses locals participen en un taller d'innovació empresarial

El taller ajuda a identificar millores en la gestió empresarial    El taller ajuda a identificar millores en la gestió empresarial

El taller, promogut per l'Ajuntament, inclou un servei d'acompanyament a les empreses perquè puguin incorporar els canvis

Sis empreses de Vilanova i la Geltrú van participar el passat 15 de desembre en un taller d'innovació empresarial. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de la mà de la Fundació Pro-Penedès i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat aquest taller sobre innovació empresarial des la perspectiva de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) a partir del model CANVAS.

Les empreses Tegar, Caserco, Olivé Rueda, Portal del Roc, JR Supermercats i Reciclatges González han gaudit d'un taller pràctic de 4 hores. Xavier Romea, consultor especialitzat en empresa familiar i Josep M. Canyelles, consultor especialitzat en estratègia empresarial sostenible, ambdós de l'empresa Vector5, van presentar un seguit d'estratègies empresarials per tal d'ajudar a identificar elements de millora en la gestió dels negocis dels participants.

Durant el primer trimestre de 2016 les 6 empreses podran beneficiar-se d'un acompanyament individualitzat de 6 hores per tal d'incorporar alguns dels aspectes treballats en la seva organització. Aquest acompanyament serà realitzat per l'equip expert encarregat de realitzar el taller. La participació en el taller i l'acompanyament és gratuïta per a les empreses participants i el cost és assumit per la Fundació Pro-Penedès i la Diputació de Barcelona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00