Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2013

Més d'un centenar de persones a les portes obertes de l'escola d'Aeronàutica de VNG

 Durant la jornada de portes obertes l'alumnat de les escola va realitzar algunes pràctiques   Durant la jornada de portes obertes l'alumnat de les escola va realitzar algunes pràctiques

Del 3 al 21 de juny es du a terme el procés de selecció per inscriure's als cursos de Llicència de Manteniment d'Aeronaus amb motor de turbina i amb motor de pistó

Més d'un centenar de persones van assistir dissabte al matí a la jornada de portes obertes de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET). Entre els assistents, majoritàriament joves d'entre 16 i 25 anys, una cinquantena van expressar el seu interès per participar en el procés de selecció que du a terme l'escola, prèviament a la matriculació.

Així mateix, d'aquests 45 possibles candidats per iniciar el curs vinent els seus estudis, 29 ja havien realitzat la preinscipció a través de la pàgina web de l'EFAV.

Des d'aquest mateix dilluns i fins al divendres 21 de juny s'està realitzant el procés de selecció de persones candidates a seguir aquests estudis i del 22 al 24 de juliol es podrà realitzar la matriculació per al curs 2013-2014. L'Escola de Formació Aeronàutica de VNG imparteix formació homolagada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) amb titulació de Llicència en Manteniment d'Aeronaus d'avions amb motor de turbina i avions amb motor de pistó de la categoria A (subcategories A1 i A2) i de la categoria B1 (subcategories B1.1 i B1.2).

L'especialització de la formació i les possibilitats d'inserció laboral van ser dos dels punts destacats per la regidora d'Educació i Treball de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens, durant la presentació del nou curs, dissabte en la jornada de portes obertes. Segons la regidora Llorens, "l'EFAV és una escola que té un alt índex d'ocupació del seu alumnat i aquest és un fet que en moments com l'actual cal tenir molt en compte a l'hora de triar uns estudis que facin possible tenir un futur laboral d'èxit". Segons les dades de l'EFAV actualment la inserció laboral dels alumnes que finalitzen aquesta formació és del 65%.

A la presentació del nou curs també hi va participar el fundador i director general de Servitec Aricraft Maintenance, Antonio Lillo, qui va fer referència en la seva intervenció a l'alt índex d'ocupació que té aquesta professió. En aquest sentit, Antonio Lillo va afirmar que "és una professió que exigeix una alta mobilitat, molta responsabilitat i formació contínua". També van assistir a la jornada Joan Manel Oliva, inspector de la zona Catalunya d'AESA; Albert Pérez, director tècnic de Vueling Airlines i Ricardo Tercero, director de Manteniment d'Executive Airlines.

La jornada informativa de dissabte també va servir per a que els candidats a nous alumnes veiessin el tipus de formació teòrico-pràctica que imparteix l'escola amb demostracions realitzades per l'alumnat que actualment segueix els seus estudis a l'EFAV.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00