Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/04/2013

Vilanova i la Geltrú rep 6 certificats SICTED per al 2013

Fotografia de grup dels premiats. Foto: Node Garraf   Fotografia de grup dels premiats. Foto: Node Garraf

L'Oficina Municipal de Turisme i les 5 platges del municipi són distingides aquesta temporada amb el diploma de qualitat turística

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria García, va recollir dimecres en nom de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú les 6 distincions de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació), que s'han atorgat aquest 2013 a l'Oficina Municipal de Turisme i a les cinc platges vilanovines (Adarró, Ribes Roges, Sant Gervasi, Far de Sant Cristòfol i Ibersol).

La Diputació de Barcelona, a través de NODE Garraf, organitza aquest esdeveniment per premiar el treball per millorar la qualitat de l'oferta turística del Garraf en benefici del desenvolupament del sector a la comarca. Després de sis anys d'implantació d'aquest guardó, el Garraf s'ha posicionat com una de les destinacions amb més adherits al projecte, incrementant el nombre d'empreses o equipaments distingits fins a 61.

Els diplomes i plaques els van lliurar Miquel Forns, president de Node Garraf, Agència de Desenvolupament; i Ramon Riera, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona.

El certificat de Qualitat en Destinació l'atorga Turismo de España, i les platges vilanovines el renoven any rere any. Un cop més, doncs, es premia la implicació de l'Ajuntament de VNG en la iniciativa, el temps i els esforços que dediquen a aquest Compromís amb la Qualitat Turística, alhora que treballen en la millora de la qualitat de l'oferta de platges i en benefici del desenvolupament del sector turístic.

L'objectiu de l'Ajuntament és continuar treballant per la millora continua de les 5 platges de la ciutat, perquè els usuaris i usuàries puguin gaudir d'unes platges de qualitat i respectuoses amb el medi ambient, i per buscar l'excel·lència i aconseguir el reconeixement que ho acrediti. Tot plegat amb l'objectiu de satisfer els usuaris, tant del municipi com els visitants d'altres indrets. Així, l'argument de la qualitat i l'aposta de l'Ajuntament pel manteniment d'aquestes certificacions és una mesura d'impuls a l'activitat turística.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00