Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/07/2016

Gairebé una vintena d’establiments i serveis de Vilanova i la Geltrú reben el distintiu SIQTED

El NODE és l'ens gestor del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SIQTED)

L'Escola de golf Portal del Roc, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Can Cabanyes, Roc Roi, el càmping El Racó de Mar, el càmping Vilanova Park, l'hotel Ricard, l'Atenea Park Suites Apartaments, els apartaments turístics Vila-Nova, el bar Genil, el Genito Petita Gastronomia, el restaurant La Cucanya, el restaurant Mas Roquer, el restaurant pizzeria Stirling, l'Oficina de Turisme, i les platges d'Adarró, Ribes Roges, Sant Gervasi, Sant Cristòfor i de l'Ibersol, son els establiments i serveis de Vilanova i la Geltrú que han rebut els distintius del Sistema Intergral de Qualitat Turística en Destinació.

L'acte de lliurament dels distintius, que es va dur a terme aquest divendres a l'Escola de golf Portal del Roc, va comptar amb la presència del regidor adjunt de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, David Montes. La cerimònia es va obrir amb la intervenció de Joan Hernández de l'Escola de Golf Portal del Roc i la presidenta de Node Garraf, Rosa Huguet. Tot seguit, representant el sector turístic, Jordi Matas, del Grup Matas Arnalot, Marta Martín del Càmping La Rueda i Miquel Vives de l'Hotel Ricard van exposar les seves percepcions davant la temporada. A més, Rosa Gubianes, inspectora en cap de l'ABP dels Mossos d'Esquadra al Garraf ha explicat diferents consells de seguretat a tenir en compte en establiments turístics.

En total es van distingir 58 establiments de la comarca del Garraf de mans de Rosa Huguet i del diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona i alcalde de Sitges, Miquel Forns. El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SIQTED), del qual NODE Garraf n'és l'ens gestor a la comarca, a nivell de província de Barcelona està coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00