Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/01/2017

El president del Consell Escolar de Catalunya, a VNG per debatre el futur de l'educació

La sessió del dimarts 24 de gener es basa en cinc ponències elaborades per experts

 El president del Consell Escolar Catalunya, Lluís Font, serà dimarts a VNG per debatre sobre el futur de l'educació al nostre país, dins del projecte "Ara és demà". Es tracta d'una sessió oberta de reflexió entre la comunitat educativa sobre el futur de l'educació de Catalunya.

"Ara és demà" es basa en cinc ponències elaborades per experts en educació, a partir de les quals s'articula la reflexió. Es tracta d'"Els pilars del sistema educatiu", de Lluís Font, "L'arquitectura del sistema educatiu", de Joan Mateo, "El centre educatiu", de Francesc Pedró, "El professorat", de Miquel Martínez, i "L'alumnat", de Neus Sanmartí. Les ponències es poden consultar al web del Consell Escolar.

En un format distès i obert, adreçat a tota la comunitat educativa de Vilanova i la Geltrú, la iniciativa permetrà aportar opinions, reflexions, punts de vista i propostes. La jornada tindrà lloc a partir de les 17.30 h a la Sala d'Actes de l'IMET (carrer de la Unió, 81-87).

La jornada de dimarts forma part del conjunt de sessions participatives previstes a tot Catalunya, catorze arreu del territori, perquè el conjunt de la comunitat educativa deliberi sobre el futur de l'educació a Catalunya i aporti el seu punt de vista.

Més informació a la pàgina web del Consell Escolar de Catalunya.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00