Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/10/2015

Dilluns s'inicia un nou cicle de trobades de l'alcaldessa amb el veïnat

La darrera trobada de l'alcaldessa als barris va ser el mes de març La darrera trobada de l'alcaldessa als barris va ser el mes de març

Neus Lloveras i els membres del Govern escoltaran els comentaris i les propostes ciutadanes barri per barri

 Dilluns es reprèn el cicle de trobades de l'alcaldessa i els membres del govern amb la ciutadania de VNG. Neus Lloveras inicia una ronda de reunions, barri a barri, amb el veïnat per escoltar comentaris, propostes i conèixer de més a prop les problemàtiques de la ciutat.
 
La primera trobada serà al barri de l'Aragai, el dilluns 19 d'octubre, a les 19.30 h al Club Tennis Vilanova (c. del Cardenal, 2). La segona, el dilluns 9 de novembre a l'Armanyà, al vestíbul de l'Auditori Eduard Toldrà (carrer d'Olesa de Bonesvalls, 8) i la tercera el dilluns 23 de novembre, al barri de les Casernes, també al vestíbul de l'Auditori Eduard Toldrà.

Totes les demandes dels veïns i veïnes queden registrades i es publiquen al web municipal, a l'apartat de barris. També es publiquen les respostes, actuacions o comentaris que els diferents serveis tècnics fan sobre cadascuna de les qüestions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00