Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2015

Les biblioteques municipals destinaran llibres infantils i juvenils procedents de donacions al Centre Obert

Els quatre centres oberts de la ciutat treballen amb infants i joves de 4 a 16 anys  Els quatre centres oberts de la ciutat treballen amb infants i joves de 4 a 16 anys

En una col·laboració entre la Regidoria de Serveis Socials i les biblioteques municipals, l'objectiu és que els participants del Centre Obert puguin gaudir de la lectura

La Xarxa de Biblioteques Municipals col·laborarà amb el Centre Obert de la ciutat amb llibres infantils i juvenils procedents de donacions, en el marc d'una col·laboració permanent que enceten aquests equipaments per fomentar la lectura.
És per això que la biblioteca Joan Oliva i la biblioteca Armand Cardona conviden els usuaris a fer donacions de llibres infantils i juvenils en bon estat per col·laborar en aquest projecte.

L'objectiu és oferir material de reforç per l'aprenentatge escolar en els quatre centres oberts i poder gaudir de la lectura així com disposar de llibres per endur-se a casa . Els centres oberts són serveis municipals preventius per a infants i adolescents que ofereixen reforç als aprenentatges escolars, atenció social i educativa i orientació a les famílies envers l'educació dels seus fills/es. La iniciativa busca fomentar l'hàbit de llegir entre els nens i nenes participants al servei.

Els quatre centres oberts començaran la seva activitat amb els infants el proper 5 d'octubre. És un servei que atén infants des dels 4 anys fins a adolescents de 16 anys, totes les tardes de dilluns a dijous de 17 a 19.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00