Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2015

Els Pabordes 2016, presents a la Fira amb novetats

Els 7 pabordes i pabordesses de la Festa Major 2016     Els 7 pabordes i pabordesses de la Festa Major 2016

Els set encarregats d'organitzar la Festa Major de Vilanova de l'any vinent seran al seu estand per atendre les entitats i col·lectius que vulguin proposar activitats per la Festa Major

Els amants del col·leccionisme i, en especial, de les xapes de cava, tindran l'oportunitat de comprar el cava de la Festa Major 2016 aquesta Fira de Novembre. Es tracta d'una edició limitada d'un brut reserva que incorpora una etiqueta i una xapa de cava amb una fotografia de 1955 de l'arxiu Ramir Horro on s'hi poden veure alguns balls de la Festa Major. El cava amb segell vilanoví, del Celler de Can Pujol, és una de les novetats de productes de la Festa que es podrà trobar a l'estand dels Pabordes 2016 ubicat al parc de Baix-a-Mar.

Durant la Fira els Pabordes també vendran loteria, que en aquest cas no serà la de Nadal sinó que per primera vegada serà de la Grossa de Cap d'Any. Les butlletes tenen quatre números, i una d'elles porta la data clau de la festa vilanovina en honor a la Mare de Déu de les Neus, el 50816.

A la parada d'aquesta fira multisectorial que acull la ciutat entre el 13 i 15 de novembre, els Pabordes també vendran figures de goma, de plom i altres productes de marxandatge de la Festa Major de la capital del Garraf.
A més, han programat activitats davant del seu estand. Dissabte a les 12 h hi actuarà el Grup de Dansa de Vilanova, i a les 18 h hi haurà un taller infantil per pintar els balls de la cercavila. Diumenge a les 12 h hi actuaran els dracs infantils bessons de la Geltrú, i a les 19h, el grup Desterrats.
La fira també servirà per iniciar la campanya d'apadrinament d'alfàbregues, enguany amb novetats, o la de recollir "un euro per vilanoví" per contribuir a fer una festa més lluïda.

Les set persones encarregades d'organitzar la Festa Major de Vilanova de l'any vinent seran al seu estand per atendre les entitats i col·lectius que desitgin començar a configurar les seves propostes i activitats per la Festa Major 2016, en la qual els Pabordes ja treballen.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00