Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2015

Recapte d'aliments el 5 i el 6 de juny

Els vilanovins i vilanovines podran tornar a mostrar la solidaritat amb els seus conciutadans           Els vilanovins i vilanovines podran tornar a mostrar la solidaritat amb els seus conciutadans

La Mesa d'Entitats Socials organitza el seu recapte anual i busca 500 persones voluntàries per fer-lo possible

Com cada any per aquestes dates, i ja en van quatre, la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú organitza un recapte d'aliments als 24 supermercats de la ciutat que s'hi han adherit. Enguany les dates del recapte són divendres 5 i dissabte 6 de juny, i per fer-lo possible calen més de 500 persones voluntàries.

L'objectiu és recollir més de 35 tones d'aliments per abastir l'Economat de VNG i altres projectes socials relacionats amb la alimentació de Vilanova. Aquests serveis donen aliments a prop de 2.000 persones cada mes, la meitat dels quals són menors d'edat.

Les persones que vulguin col·laborar com a voluntàries hauran de cobrir un torn de 3 hores en un dels supermercats adherits al recapte. Per escollir el lloc i l'horari de preferència cal omplir aquest formulari.  El formulari també és accessible des de la web de la Mesa d'Entitats Socials de VNG. També es pot confirmar la col·laboració a través del correu electrònic, a recaptemesa@gmail.com, indicant el nom i cognom i un telèfon de contacte.
Les persones que s'inscriguin rebran una resposta confirmant el supermercat i l'horari assignat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00