Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/01/2014

L'Ajuntament contracta 32 persones durant mig any gràcies als plans d'ocupació

Hi haurà un equip de persones treballant en el manteniment i neteja dels torrents descoberts    Hi haurà un equip de persones treballant en el manteniment i neteja dels torrents descoberts

A banda de les 20 persones que ja fan tasques de manteniment de ciutat amb la Unitat de Serveis Municipals, s'han fet 12 contractes fins al 30 de juny

Els contractes van entrar en vigor el 30 de desembre de 2013, i duraran fins al 30 de juny. 26 d'aquestes persones treballaran gràcies al Programa Mixt de Treball i Formació, adreçat a persones aturades de 30 anys o més que hagin exhaurit la prestació per desocupació i/o el subsidi. Es tracta d'un programa subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Tal i com ja s'ha explicat, 20 d'aquestes persones han anat destinades a la Unitat de Serveis Municipals, fent tasques de millora de les condicions de neteja dels torrents, del manteniment de la ciutat i del mobiliari urbà, de la senyalització viària, i de les àrees de jocs infantils.

Les altres 6 persones estan destinades a fer tasques de reforç per a la revisió dels padrons dels serveis d'inspecció i gestió tributària (2 auxiliars administratius), a la promoció del civisme i la convivència (2 agents cívics), al manteniment d'aules informàtiques (1 tècnic d'auxiliar d'informàtica), i 1 gestor energètic de reforç a l'Agència Local de l'Energia.

D'altra banda, s'ha pogut contractar 6 persones més a través del Programa de Treball i Formació adreçat a persones aturades perceptores de la renda mínima d'inserció, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Així, s'ha destinat 3 oficials de paleta a la millora del manteniment de la ciutat i dels equipaments municipals, i 3 operaris per al manteniment ambiental a l'espai natural de Platja Llarga.

Tots els contractes tenen una durada de 6 mesos, i estan destinats a fer treballs d'interès públic i caràcter social, que són de competència de l'administració local. Aquestes persones vénen derivades directament des del SOC, i reben una formació obligatòria a l'IMET per facilitar la seva inserció laboral.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00