Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/12/2015

La Diputació lliura a l’Ajuntament l’avantprojecte de carril per vianants i bicicletes fins el càmping Vilanova Park

La trobada també va servir per establir contactes entre les dues administracions sobre la redacció del POUM

La Diputació de Barcelona ha realitzat l'avantprojecte de construcció d'un carril segregat per a vianants i bicicletes a la carretera BV-2115, entre el Càmping Vilanova Park i la Ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú. L'avantprojecte ha estat lliurat pel diputat d'Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, al regidor d'Urbanisme i Habitatge de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet. 

El nou vial discorrerà en general annexat al voral sud de la carretera BV-2115 i separat per una barrera de seguretat. Ell projecte preveu també la pavimentarà mitjançant una capa d'aglomerat asfàltic de color i amb pendent longitudinal que no superarà el 7% L'objectiu del projecte és configurar un itinerari segur per a persones i bicicletes que permeti el passeig i l'oci dels usuaris del càmping i dels veïns de les urbanitzacions situades al nord de la carretera C-31. Aquesta actuació, que està valorada amb un cost de 1.143.000 euros, comprèn la construcció d'un carril segregat per a vianants i bicicletes amb un ample útil de 2,5 m, mantingut al llarg de tot l'itinerari de 2.250 m paral•lel a la carretera BV-2115 entre el Càmping Vilanova Park i la Ronda Ibèrica.

Segons que ha explicat el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet, ara cal redactar el projecte executiu i trobar el finançament necessari. La trobada també va servir per tractar temes de planejament urbanístic a Vilanova i la Geltrú, i quines línies de col•laboració es poden establir per a la redacció del nou POUM entre les dues administracions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00