Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2016

El Grup Xou Petit del CPA Vilanova La Fundació competirà al Mundial que s'ha de celebrar a la ciutat italiana de Novara

  Les vilanovines van ser quartes al Campionat d'Espanya celebrat a VNG   Les vilanovines van ser quartes al Campionat d'Espanya celebrat a VNG

Les vilanovines han obtingut la plaça directa al mundial després de la renúncia del Sant Celoni, que competirà a l'europeu.

El grup Xou Petit del Club Patinatge Artístic Vilanova – La Fundació competirà al Mundial de Patinatge Artístic Xous que s'ha de celebrar a la tardor a la ciutat italiana de Novara.

La participació directe al mundial per part de les vilanovines ha estat gràcies a la renúncia del CPA Sant Celoni que, tal com anuncia la Real Federación Española de Patinaje (RFEP), competirà al campionat d'Europa.

Segons el comunicat de la RFEP (circular informativa) s'han assegurat la plaça al Campionat Europeu grups Xous Grans el CPA Olot i el PA Masnou, tots dos de la Federació Catalana, i el CP Aurora de la Delegació Aragonesa. En Xous Petits, les tres places són pels catalans del CP L'Aldea i CPA Sant Celoni, i el CPA Gondomar de la Federació Gallega.

Pel que a la participació en el Campionat del Món en Grups Xous Petits, les tres places són pel CP L'Aldea, el Ripollet CPA i el CPA Vilanova, tots tres clubs de la Federació Catalana. En Xous Grans competiran el CPA Olot i el CEPA Girona. La tercera plaça serà per l'equip millor classificat en l'europeu, entre els clubs del PA Masnou i CP Aurora.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00