Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/04/2014

Vilanova i la Geltrú signarà el Manifest de Turisme Nàutic Sostenible

Ajuntament i Estació Nàutica participaran a la jornada que demà es celebra a Brussel·les

L'Ajuntament i l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú participaran demà a l'acte de signatura del Manifest Europeu del Turisme Nàutic sostenible que se signarà a Brussel·les, al Comitè de les Regions. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras; i el president de l'Estació Nàutica de Vilanova, Carlos Díaz, formaran la delegació vilanovina que assistirà a aquest acte.

Aquest esdeveniment estarà presidit per Ramon Luís Valcárcel, president del Comitè de les Regions; Joan Campolier, president de la Federació Europea de Destinacions de Turisme Nàutic; Maria Damanaki, Comissària Assumptes Marítims i Pesca; i Bernard Faucon, vicepresident de la federació Europea de Destinacions de Turisme Nàutic.

Amb aquest document, els diferents ajuntaments signants adquireixen el compromís d'impulsar un model de creixement innovador, sostenible i competitiu. Aquest model de desenvolupament econòmic vol posar els fonaments sobre els que edificar el futur turístic dels diferents municipis. Així mateix, al llarg de 2014 es posen en marxa les polítiques financeres que impulsaran l'estratègia europea marítima i costera, amb la qual cosa es vol que a través de nous projectes es puguin aprofitar aquestes noves línies de finançament i ajuts.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00