Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/11/2015

Campanya de control de transport escolar i de menors entre el 23 i el 29 de novembre

    La campanya comença dilluns vinent La campanya comença dilluns vinent

La Policia Local de VNG i el Servei Català del Trànsit realitzaran la campanya de manera conjunta

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú i el Servei Català del Trànsit realitzaran entre el 23 i el 29 de novembre una campanya coordinada de control de transport escolar i de menors.

L'objectiu és comprovar que el transport escolar es realitza amb l'autorització específica corresponent. No tenir-ne és motiu de sanció.

Així mateix, serà motiu de denúncia que els escolars no portin cordat el cinturó de seguretat o dispositiu de retenció infantil, que no hi hagi una plaça o seient per a cada menor, l'incompliment de les parades o itineraris fixats o que hi hagi dèficit d'acompanyants de transport escolar a qualsevol tipus de centre.

Els controls vetllaran perquè la permanència dels escolars dins el vehicle no sigui superior a la permesa i al fet que sempre hi hagi places pròximes a les portes de servei, reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

La campanya també incidirà en aspectes com l'antiguitat màxima permesa per un vehicle que es dediqui al transport escolar i de menors, la retolació, així com el compliment de les prescripcions tècniques en temes d'accessibilitat, assegurances i revisions tècniques vigents, entre d'altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00