Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/04/2013

Lectura dramatitzada de Shakespeare

W. Shakespeare W. Shakespeare

En el marc de l'Escola de l'espectador, l'activitat servirà per contextualitzar l'obra Litus, que el 20 d'abril es presenta al Principal

El proper dissabte 13 d'abril, a les 20 h, en el marc de l'Escola de l'espectador, el Teatre Principal oferirà una lectura dramatitzada entorn la temàtica del dol que Shakespeare tracta en algunes de les seves obres més rellevants: Enric V, Ricard III, Macbeth, Hamlet, Romeu i Julieta i Juli Cèsar

La lectura toca aquesta temàtica en les obres de Shakespeare per poder contextualitzar-nos en l'obra Litus que es podrà veure al Principal el proper dissabte 20 d'abril, a les 21 h. Una autèntica lluita entre viure en la nostàlgia, recordant aquells moments en els que van ser feliços, o avançar en la seva vida. Humor, tendresa i uns personatges que s'aniran despullant emocionalment, així que avanci aquest retrobament d'amics.

Es pot frivolitzar amb la mort? De vegades, quan el dolor és tan intens, només podem afrontar-lo si fem broma. De la mà de Shakespeare, farem una ullada a les etapes del dol que passen els seus personatges. Frivolitzarem tant com podrem, no només per apropar-nos al dol, sinó per apropar-vos a Shakespeare.

Per aquesta lectura s'ha comptat amb la interpretació d'actors professionals i amateurs de la ciutat: Anna Cabanes, Susanna García-Prieto, Carlos Lizalde, Jordi Pérez i Jesús Soler. L'entrada a la lectura és gratuïta. No cal inscripció prèvia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00