Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/05/2016

Lliurament del Premi Literari en memòria d'Andrea Noya, divendres 27 de maig

  Premi Andrea Noya, edició 2014 Premi Andrea Noya, edició 2014

En aquesta vuitena edició s'hi han presentat 30 treballs d'alumnes de secundària de Vilanova i la Geltrú

El divendres 27 de maig se celebrarà l'acte de lliurament del Premi literari en memòria d'Andrea Noya: Moments viscuts amb els nostres grans. Una iniciativa impulsada per família de Joan Gómez Urgellès i la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu promoure la sensibilització de la joventut cap al col·lectiu de les persones grans i fer-los reflexionar sobre la transcendència que ha tingut i té el col·lectiu de la gent gran en la defensa i la promoció dels drets humans.

A l'edició d'aquest any, la vuitena des de la seva creació, s'han presentat un total de 30 treballs d'alumnat de secundària. Són textos escrits en català, originals i inèdits, on s'expliquin experiències, moments viscuts o llegats de les persones grans.

La Regidoria de Gent Gran ha utilitzat el recurs dels tallers de Memòria Història per promoure la participació de l'alumnat, a través de visites i xerrades a les aules dels centres educatius de la ciutat.

El veredicte del jurat, format per Sixte Moral, Rosanna Lluch i Joan Gómez es donarà a conèixer en un acte públic que es farà el 27 de maig, a les 17 hores, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El premi pel treball guanyador és de 100 €.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00