Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/09/2014

La convivència a l'espai públic segueix sent la preocupació principal dels veïns i veïnes

Trobada del Govern al Centre Cívic Molí de Vent Trobada del Govern al Centre Cívic Molí de Vent

Neus Lloveras reprèn les trobades als barris per recollir opinions sobre la ciutat

La tinença responsable d'animals domèstics, la convivència dels animals a la platja i els problemes amb les paneroles i rates van centrar part de la trobada de l'alcaldessa amb el veïnat del Molí de Vent.

Ahir es va reprendre el cicle de reunions que els membres del govern vilanoví van fent tots els dimecres en els diferents barris de la ciutat. L'alcaldessa, Neus Lloveras, acompanyada en aquesta ocasió per la regidora de Serveis Viaris Glòria Garcia i la regidora d'Esports i Medi Ambient Blanca Albà, va ser al centre cívic Molí de Vent per escoltar les preguntes, queixes i suggeriments dels veïns i veïnes.

Diferents temàtiques al voltant dels animals van centrar les intervencions dels assistents, una cinquantena de persones, que també van exposar problemàtiques com els deteriorament dels bancs, el mal estat de l'asfalt en alguns punts, la neteja dels carrers i les voreres i els comportaments incívics d'alguns joves.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana es fa un llistat de totes les demandes fruit de les trobades als barris i es pengen al web municipal vilanova.cat a l'apartat barris on s'informa sobre la resolució de cadascuna d'elles.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00