Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/01/2013

Torna el concurs 'Busca l'anomalia'

Busca l'anomalia Busca l'anomalia

L'edició d'enguany s'inicia el dia 28 de gener i finalitzarà el 7 de febrer

L'associació Viu Comerç, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i de la Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC), organitza una nova edició del concurs d'aparadors Busca l'anomalia.

El concurs consisteix en realitzar un recorregut pels aparadors dels establiments participants associats a Viu Comerç i localitzar una anomalia o pífia, és a dir, un element que no guarda cap relació amb l'aparador ni amb la botiga.

En l'edició d'enguany participen 62 comerços de la ciutat. Aquest és un concurs obert a tothom, des dels més petits fins als més grans.

Per participar només cal omplir una butlleta amb les anomalies dels establiments participants i, un cop completada, s'ha de dipositar en una de les bústies instal·lades durant el recorregut. Les butlletes es repartiran entre els alumnes de totes les escoles de la ciutat i també es podran aconseguir en les botigues participants, les quals tindran un distintiu a l'aparador perquè sigui més fàcil identificar-les.

El concurs començarà el proper dilluns 28 de gener i durant deu dies es podrà fer el recorregut. Dijous 7 de febrer serà l'últim dia per recollir les butlletes i dissabte de Carnaval, 9 de febrer, es farà l'entrega dels premis: un ultraportail netbook i més de 40 productes en regals de les botigues participants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00