Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2013

El Xou Petit de la Fundació busca suport econòmic per participar al Mundial de patinatge de Taipei

Exhibició a Ribes Roges  Exhibició a Ribes Roges

Una cinquantena de persones participen en les activitats celebrades aquest dissabte al passeig de Ribes Roges. Durant la jornada es van recaptar 650 euros

El Xou Petit de la secció de patinatge de La Fundació ha engegat diverses iniciatives per buscar nous patrocinadors i col·laboradors que permetin al grup poder assistir al Mundial de patinatge de Taipei (Xina), que se celebrarà durant el mes de novembre.

L'elevat cost que suposa el desplaçament i l'estada a la seu dels campionats fa que des del club es demani ajuda i col·laboració a empreses o particulars a canvi de publicitat, entre d'altres fórmules.

En aquest sentit, la Fundació ha organitzat, aquest dissabte, una jornada lúdic esportiva al passeig de Ribes Roges que ha aplegat una cinquantena de persones i els ha permès recaptar 650 euros. Els assistents han pogut participar en diversos jocs i exhibicions sobre patins, a més de poder veure i comprar articles relacionats amb aquesta disciplina esportiva.

Cal recordar que aquest grup de patinadores ha realitzat una excel·lent temporada acabant en el tercer lloc del Campionat d'Espanya i en una meritòria cinquena posició al passat Europeu celebrat a Mòdena.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00