Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/01/2015

Obertes les inscripcions per participar en l'audiència pública sobre l'Eixample Nord

L'audiència pública sobre l'Eixample Nord es farà el 31 de gener     L'audiència pública sobre l'Eixample Nord es farà el 31 de gener

L'acte es farà el dia 31 de gener a Neàpolis i hi participaran les cinc formacions polítiques amb representació a l'Ajuntament

El dissabte 31 de gener és previst que se celebri l'audiència pública sobre l'Eixample Nord. És per això que l'Ajuntament ja ha obert les inscripcions perquè la ciutadania que vulgui participar en la jornada es pugui registrar prèviament. Per realitzar aquest tràmit cal fer-ho a través de la web www.vilanova.cat, o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 8, planta baixa). El termini és fins al dijous 29 de gener. En cas que quedin places disponibles, també es podran fer inscripcions el mateix dia de l'acte.

Per poder inscriure's cal ser major de 18 anys. Així mateix, aquelles persones que no estiguin empadronades a Vilanova i la Geltrú podran assistir a l'Audiència Pública, però no intervenir-hi.

Les audiència públiques són actes de lliure concurrència on els ciutadans i les ciutadanes reben informació oral del Govern. Estan regulades en el capítol V del Reglament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de VNG. En aquesta ocasió, la jornada del dia 31 de gener sorgeix a partir d'una recollida de signatures ciutadanes. L'Eixample Nord és el sector de la ciutat de 108 hectàrees situat entre la variant de la C-246 i la ronda Ibèrica.

L'acte s'iniciarà a les 10 del matí i tindrà una durada de tres hores. La mesa de la sessió estarà formada per un membre de cada una de les formacions polítiques que tenen representació a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El moderador o moderadora serà qui dirigirà la sessió, donarà el torn de paraules i controlarà el temps d'intervenció de cada ponent i de les preguntes de la ciutadania. Cada ponència tindrà una durada màxima de 10 minuts. Un cop tots els representants polítics hagin exposat els seus arguments, s'obrirà un torn d'intervencions on la ciutadania podrà fer preguntes directament als membres de la mesa o bé expressar les seves opinions. Ja per finalitzar, cada representant de la mesa tindrà cinc minuts per presentar les seves conclusions.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Regidoria de Participació de l'Ajuntament (participació@vilanova.cat).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00