Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/11/2014

Diumenge concert del Tricentenari amb la Camerata Eduard Toldrà i Claudi Arimany

La Camerata ja prepara també el concert de Sant Esteve       La Camerata ja prepara també el concert de Sant Esteve

La Camerata Eduard Toldrà, sota la direcció de Claudi Arimany i Ariadna Padró, oferirà un concert amb la música que escoltaven els catalans i els europeus el 1714

Diumenge a les 7 de la tarda l'Auditori Eduard Toldrà acollirà el Concert del Tricentenari, un espectacle de música clàssica en el que la Camerata Eduard Toldrà, sota la direcció del flautista Claudi Arimany i la concertino Ariadna Padró, oferiran la música que s'escoltava el 1714.

Per a la Camerata Eduard Toldrà, que ja prepara el tradicional concert de Sant Esteve amb els alumnes de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat, serà tot un honor compartir escenari amb Arimany i Padró.

Claudi Arimany va néixer a Granollers. És considerat un dels solistes catalans de més prestigi amb una important trajectòria de gran projecció internacional. Ha actuat sempre com a solista, juntament amb artistes de la talla de J.P.Rampal, M. Nordmann, N. Zabaleta o Victòria dels Àngels. Ha estat convidat per les més importants orquestres i grups del món, i ha ofert concerts a tots els països d'Europa, Rússia, Estats Units, Canadà, Mitjà Orient i Japó, actuant als auditoris més importants.

Per la seva banda, la violinista Ariadna Padró va néixer a Manresa, i als sis anys ja va ingressar al Conservatori Professional de Música de Manresa. Ha estudiat amb professors com Todor Konstantinov, i ha rebut classes de música de cambra de Luiz de Moura Castro o Peter Thiemann. Ha format part de diverses orquestres catalanes, espanyoles i fins i tot d'Àustria. Ha rebut diversos premis, i ha format part del trio "Scherzo", d'un duet de cambra amb la pianista Laia Masramón, i del quartet de corda "Darian". Actualment col·labora amb l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu i forma part del trio "Alquímia".

Chano Domínguez i Niño Josele
L'Auditori també serà l'escenari, en aquest cas divendres a les 21 h, d'una interessant fusió entre el flamenc i el jazz. Chano Domínguez i Niño Josele uneixen el seu piano i la seva guitarra per oferir la música d'una era que ha vist caure fronteres i etiquetes i on la qualitat sonora, la bellesa i l'elegància triomfen per damunt de tot. El resultat es pot qualificar com "la música clàssica del segle XXI".

Podeu comprar les entrades a la web de l'Auditori.

Doble sessió de "Cels"
Pel que fa a la temporada teatral, dissabte a les 9 del vespre arriba al teatre Principal l'espectacle "Cels", una trama trepidant, angoixant i sorprenent interpretada per Eduard Farelo, Ernest Villegas, Màrcia Cisteró i Xavier Ricart. La demanda d'entrades per aquesta obra ha fet que la Regidoria de Cultura programés un passi per dos dies abans, aquest dijous 20 de novembre també a les 9 del vespre.

Podeu comprar les entrades a la web del teatre.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00