Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/07/2014

Reconeixement de la ciutat a Carles Domingo, màxima nota de la història de la selectivitat a Catalunya

L'alcaldessa i la regidora d'Educació han rebut al Saló de Plens el jove vilanoví que va obtenir un 10 a les PAU 2014

En nom de la ciutat i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'alcaldessa Neus Lloveras i la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens han rebut al Saló de Plens de l'Ajuntament a Carles Domingo, l'estudiant que ha aconseguit la màxima nota possible, un 10, a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) d'enguany. A més, la nota aconseguida pel jove vilanoví és també la màxima nota assolida per un estudiant en la història de les proves de la selectivitat a Catalunya.

En aquest acte oficial de reconeixement públic a Carles Domingo hi ha assistit també la directora de l'Escola Pia de VNG, Pilar Contreras, ja que en aquest centre educatiu el jove ha cursat Batxillerat i la directora de l'escola El Cim, Blanca Figueras, on Carles Domingo va cursar tota la seva etapa educativa obligatòria, juntament amb professors i membres de la comunitat educativa d'ambdós centres educatius.

Carles Domingo, que ha assistit acompanyat de la seva família, s'ha expressat molt emocionadament i ha afirmat que "tot el que ha passat des de fa una setmana és tota una experiència". Carles Domingo ha volgut traslladar "aquest reconeixement d'avui a tot i tothom qui m'envolta". Per la seva banda, la directora de l'Escola Pia, Pilar Contreras ha destacat tant la faceta acadèmica com personal d'en Carles Domingo. Segons la directora d'aquest centre educatiu "ha estat un bon alumne acadèmic però molt millor com a persona, amb unes habilitats socials que l'han permès ser un jove plenament integrat i que ha vist com tots els seus companys s'han alegrat i estan encantats amb el seu èxit".

Per la seva banda, Neus Lloveras, ha expressat en nom de la ciutat l'orgull de "tenir algú com en Carles Domingo amb un esperit de superació continuat que ha dedicat el màxim esforç a l'objectiu d'aconseguir la màxima superació". Segons l'alcaldessa de la ciutat aquest joves és l'exemple que "cada persona amb les nostres capacitats hem d'intentar aconseguir el maxim".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00