Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2016

Alumnes del PFI adaptat d'auxiliar de comerç i Trànsit de l'IMET decoren l'Economat per Nadal

Alumnes i voluntaris al costat de la decoració nadalenca  Alumnes i voluntaris al costat de la decoració nadalenca

Els alumnes d'aquest programa col·laboren durant tot el curs en la tasca social del servei, realitzant formació teòrico-pràctica

Els nois i noies del Programa de Formació i Inserció (PFI) adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic i Trànsit han dissenyat conjuntament els ornaments de Nadal per a l'Economat de Vilanova i la Geltrú, el servei de distribució d'aliments per a les persones que més ho necessiten.

Els alumnes d'aquest PFI col·laboren durant tot els curs en la tasca social de l'Economat, realitzant formació teòrico-pràctica, tant al magatzem com a l'espai del supermercat.

És per aquest motiu que els voluntaris i voluntàries de l'Economat s'han mostrat molt agraïts per la iniciativa nadalenca, que dóna alegria, ambient i caliu al servei. Per fer la decoració de Nadal, els nois i noies han utilitzat tot tipus de material reciclat del mateix Economat, com cartrons, taps, pasta o revistes, representant una llar de foc i diversos elements decoratius.

El curs PFI Adaptat d'Auxiliar de comerç i atenció al públic està autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i es porta a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00