Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/10/2016

La Festa de l'Animal ja pensa en una nova ubicació per tal de donar cabuda a l'expectació creada

 FESTA, ANIMAL, GATS, GAT, GOS, GOSSOS, DEBAT

Al llarg de dissabte es van produir 50 preadopcions de gossos

La V Festa de l'Animal, que es va celebrar aquest dissabte passat a la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú, va desbordar totes les previsions d'assistència. L'èxit d'aquest cinquena edició ha fet que la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la ciutat, organitzadora d'aquest esdeveniment, hagi començat a pensar en el canvi d'ubicació, per tal de poder donar resposta a l'interès generat tant en expositors com en visitants. En aquest sentit, a més del canvi d'ubicació, l'organització es planteja millorar les condicions per als animals i visitants, així com els espais de càrrega i descàrrega, trobar una solució al la disposició de l'estand, o la senyalització de la Festa.

En aquesta edició de la Festa de l'Animal ha continuat existint un elevat grau de fidelització expositors, però també noves incorporacions, ja que els expositors han augmentat exponencialment fins a 26. Destaca també l'interès que van generar les 23 activitats programades al llarg de tot el dia

La Festa s'ha consolidat com un espai de referència al territori ja que han participat expositors i visitants de moltes poblacions veïnes com Cunit, Calafell, Cubelles o Canyelles, però també de més enllà com Girona o Tarragona.

La campanya de Tots amb Jan ha superat els objectius inicialment previstos i ha contribuït de forma important a aconseguir cobrir les despeses d'ensinistrament del gos d'ajuda d'en Jan.

Per la passarel·la d'adopció, una de les activitats que més expectació i interès genera, varen desfilar 71 animals, i al llarg del dia es van concretar 50 preadopcions.

La fira va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras i del regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet, a més de la presidenta de la Mancomunitat Penedès – Garraf, Rosa Huguet.

L'organització està satisfeta per haver aconseguit arribar a un gran nombre de públic els principis bàsics de la Festa que eren els d'educar, conscienciar, responsabilitzar i promoure l'adopció.

Podeu consultar un amplia àlbum de fotografies de la V Festa de l'Animal clicant AQUí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00