Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/03/2015

L'EMAID publica el calendari de les provés d'accés i de la preinscripció als cicles formatius

  Escola Municipal d'Art i Disseny Escola Municipal d'Art i Disseny

El centre ofereix xerrades i visites concertades per explicar les sortides professionals dels cicles que imparteix

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAID) ha fet públic el període d'inscripcions a les provés d'accés i a les preinscripcions als Cicles Formatius d'Arts Plàstiques i Disseny, per al curs 2015-2016

La oferta consta d'un cicle formatiu de grau mig (Assistent al producte gràfic interactiu), i de tres cicles de grau superior (Interiorisme, Gràfica publicitària i Animació, disseny de videojocs i entorns virtuals).

Les persones que vulguin fer la prova d'accés s'han d'inscriure de l'11 al 23 de març. Les proves es faran el 6 i 7 de maig, en el cas del Cicles Formatius de grau mitjà, i el 13 i 14 de maig, pels graus superiors.

D'altra banda, les preinscripcions als cicles formatius es faran del 12 al 19 de maig, per l'alumnat de grau mitjà, i del 26 de maig al 3 de juny, per l'alumnat que vulgui accedir a un grau superior.

Les matriculacions s'hauran de formalitzar de l'1 al 8 de juliol.

L'EMAID ofereix xerrades i visites concertades a la mateixa escola per explicar a les persones interessades quins són els objectius de la seva oferta acadèmica, així com les sortides professionals dels cicles que imparteix. Es pot demanar més informació per correu electrònic emaid@vilanova.cat, trucant al telèfon 93 893 28 46, o bé consultant la web de l'escola www.vilanova.cat/emaid.

L'horari d'atenció al públic és els matins, de dilluns a divendres de 9.30 a 13 hores, i les tardes de dilluns, dimarts i dijous, de 17 a 19.30 hores
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00