Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/03/2009

L'Escola Municipal d'Art i Disseny obrirà, dilluns, les inscripcions a les proves d'accés dels Cicles Formatius

El cicle Il·lustració. Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals és la principal novetat    El cicle Il·lustració. Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals és la principal novetat

La preinscripció als cicles es durà a terme entre el mes de maig i juny, mentre que el període de matriculació s'iniciarà l'1 de juliol

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú obrirà, el proper dilluns i fins el dia 23 de març, el període d'inscripció per a la realització de les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Arts Plàstiques i Disseny.

Durant el curs 2009-2010, l'EMAID, oferirà els Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior d'Autoedició; Gràfica Publicitària; Projectes i Direcció d'Obres de Decoració; Estilisme d'Indumentària; i Il·lustració. Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals, la principal novetat d'enguany.

El període de preinscripció als cicles es realitzarà de l'11 al 22 de maig per l'alumnat de Grau Mitja, i del 25 de maig al 5 de juny pels de Grau Superior, mentre que la matriculació començarà l'1 de juliol i acabarà el 7 del mateix mes.

En aquest sentit, l'EMAID oferta un curs de preparació per a la realització de les proves d'accés, que es realitzaran els dies 6 i 7 de maig, les de Grau Mitjà, i 13 i 19 del mateix mes, les de Grau superior. A més, l'escola també ofereix diversos tallers artístics per a nens i adults, la matriculació dels quals es farà efectiva durant els mesos de juny i juliol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00