Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/09/2014

Campanya solidària 'Una motxilla per a tots'

El primer dia de la campanya ja es van recollir 15 caixes de material       El primer dia de la campanya ja es van recollir 15 caixes de material

Del 8 al 14 de setembre l'hipermercat Simply de VNG organitza una recollida de material escolar en col·laboració amb La Mensa del Cor de Càritas

Amb motiu de l'inici del curs escolar, i amb l'objectiu de recollir material escolar per lliurar a infants en situació d'exclusió social de la ciutat, la cadena de supermercats Simply ha organitzat la campanya solidària "Una motxilla per a tots" que a la nostra ciutat té lloc del 8 fins al 14 de setembre.

Aquesta acció solidària compta amb la col·laboració de La Mensa del Cor, entitat que forma part de la Mesa d'Entitats Socials de VNG. Durant tota la setmana voluntaris de La Mensa recolliran al centre el material que els clients vulguin donar voluntàriament, i que posteriorment es lliurarà a famílies amb nens en edat escolar que estiguin passant dificultats econòmiques, d'acord amb els criteris d'aquesta entitat i en col·laboració amb la Mesa d'Entitats Socials i els serveis socials municipals. L'entitat recollirà bolígrafs, llapissos, gomes, pintures, retoladors, quaderns, carpetes, estoigs i motxilles, que es repartiran entre diferents projectes de suport a infants de la Mesa d'Entitats Socials.

La primera edició de la campanya "Una motxilla per a tots" es desenvolupa en 25 hipermercats de tota Espanya, i forma part del compromís de la cadena de millorar la qualitat de vida de la infància en situació de vulnerabilitat. Simply Vilanova s'ha sumat a la iniciativa col·laborant amb el propòsit solidari de la campanya fent una donació de material. Tothom qui hi vulgui col·laborar ho podrà fer fins diumenge.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00