Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/06/2014

Neus Lloveras, a l'assemblea de l'ACM

L'assemblea va reunir més de 200 representants municipals L'assemblea va reunir més de 200 representants municipals

La reunió, celebrada dijous passat, va ser el tret de sortida d'un procés de definició del paper dels municipis en el futur de Catalunya

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va participar dijous a la XVI Assemblea de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), en què es va impulsar la Convenció Municipalista, un procés que ha de definir el paper dels ajuntaments catalans en el nou estat d'Europa. En l'assemblea, que va reunir més de 200 alcaldes i alcaldesses a Vila-seca, es va fer una crida a liderar des del món local el procés de canvi del país.

Neus Lloveras destaca de l'assemblea la manifestació d'unitat dels municipis i "el compromís per fomentar una altra manera de fer política des de l'administració més propera a la ciutadania, més transparent, més participativa, amb més qualitat democràtica". La Convenció Municipalista, segons es va explicar, contindrà unes jornades en què els càrrecs electes podran exposar propostes sobre el paper dels ajuntaments catalans.

D'altra banda, a l'assemblea es van tractar altres qüestions, com l'aprovació d'una moció en rebuig de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local, o també la commemoració del Tricentenari arreu del país.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00