Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/10/2016

La Sala exposa els projectes dels cicles formatius de l'EMAiD

Aquest és el quart any que els treballs s'exposen al Centre d'Art Contemporani   Aquest és el quart any que els treballs s'exposen al Centre d'Art Contemporani

La mostra, que s'inaugura divendres, acull els treballs dels projectes finals dels cicles formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú

El Centre d'Art Contemporani La Sala exposa un any més els projectes dels cicles formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de la ciutat.
La mostra, que s'inaugura aquest divendres 21 a la Sala Oberta, s'anomena “Disseny i sostenibilitat”. S'hi podran veure els diferents exercicis i peces extretes dels projectes finals de cicle formatiu que, sota la temàtica de sostenibilitat i eficiència energètica, ha desenvolupat l'alumnat dels diferents Cicles Formatius de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.

El consum responsable és actualment un dels objectius del disseny en els seus diferents àmbits d'actuació. Cal que el disseny doni resposta a noves polítiques empresarials envers els productes sostenibles, i alhora cal que sigui sostenible. Així doncs, l'ecodisseny es basa en un nou model de consum a partir d'estratègies de reutilització, aprofitament i optimització de recursos.

En els projectes exposats, l'alumnat ha cercat solucions de disseny sostenible en diferents àmbits: aplicacions gràfiques, d'espai i en l'àmbit dels jocs i les aplicacions interactives.

L'exposició s'emmarca dins el programa de suport a la creació, i aquest serà el quart any que el Centre d'Art Contemporani LA SALA acull els projectes dels cicles formatius de l'EMAiD. L'objectiu és apropar i donar a conèixer els cicles formatius que s'imparteixen a l'Escola, i alhora establir un marc de col·laboració per fer visibles els treballs que realitzen els alumnes d'últim curs dels graus professionals.

L'acte d'inauguració tindrà lloc aquest divendres 21 d'octubre a les 19 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00