Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2017

El Parc del Garraf Sport i l'Institut Manuel de Cabanyes signen un conveni en el marc de la Formació professional Dual

directora esportiva del Parc del Garraf, amb dos dels alumnes deL Manuel de Cabanye lA directora esportiva del Parc del Garraf, amb dos alumnes del Manuel de Cabanyes

La instal·lació esportiva s'incorpora com a col·laboradora del Grau Superior en Animació de l'Activitat Física i Esportiva

 L'Institut Manuel de Cabanyes i el Parc del Garraf Sport han signat un conveni en relació a la formació professional d'Educació física. La col·laboració entre el centre esportiu i el centre educatiu fa força temps que existeix, i aquest mes d'abril s'ha plasmat en un conveni mitjançant el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L'acord permet integrar el Parc de Garraf en el programa d'innovació educativa anomenat Formació Professional en Alternança o Dual. L'institut Manuel de Cabanyes ja fa tres cursos que va engegar aquest programa educatiu-laboral pel seu alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior en Animació de l'Activitat Física i Esportiva.

Aquest conveni està avalat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de la regidoria d'Educació i Ocupació. L'objectiu és donar suport a l'alumnat perquè pugui gaudir d'una formació basada en l'entorn real productiu a les empreses del sector. També des del consistori es treballa perquè el món de l'esport en l'àmbit local es vagi professionalitzant per tal d'incrementar la qualitat de l'oferta, sense oblidar que aquest acord també cerca la inserció al món laboral dels joves.

El Manuel de Cabanyes ja compta amb convenis signats amb altres empreses com Aqua Sports, de Vilanova i la Geltrú; l'Espai Blau, de Sant Pere de Ribes; el Complex Aquàtic, de Vilafranca del Penedès; el Club Natació Sitges, Need Sports Events, de Vilanova i la Geltrú; RocRoi activitats marítimes, de Vilanova i la Geltrú i Uniq Pilates i Entrenament Personal, de Vilafranca del Penedès. L'institut vilanoví espera afegir en el futur més convenis amb empreses i instal·lacions del sector de l'activitat esportiva.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00