Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/09/2016

El Club Bàsquet Samà presenta els seus equips per aquesta temporada

  L'Alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, durant la presentació dels equips L'Alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, durant la presentació dels equips

Més de 280 jugadors i jugadores que competiran en un total de 24 equips.

El Club Bàsquet Samà ha presentat els 24 equips que competirán aquesta temporada. Més de 280 jugadors i jugadores que conformen una plantilla de 2 equips mixtos, 7 equips femenins i 15 equips masculins, que jugaran en diferents categories de la lliga catalana de bàsquet.

La presentació, que es va fer dissabte, va comptar amb la celebració de diferents partits amistosos de pretemporada, combinats amb alguns enfrontaments de fases (els equips que estan jugant per aconseguir categories superiors), i a la tarda, els nous equips van desfilar per la pista del complex Esportiu municipal Isaac Gàlvez, en presencia del President de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora d'Esports, Blanca Albà, i el regidor d'Educació, Joan Martorell.

Durant els parlaments, tant l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú com el president de la Federació Catalana de Bàsquet van destacar els valors que fomenta l'esport i la importància del treball que fan els clubs per promocionar la pràctica esportiva. Per la seva banda, el president del Club Bàsquet Samà va agrair la confiança que els presents havien mostrar una temporada cap al club, i va demanar el treball compartit amb les famílies per treballar els valors que defineixen al Samà: esforç, respecte, companyonia i aspiració.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00