Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2014

La cursa nocturna Fenexy Race arriba a la tercera edició

   Fenexy race  Fenexy race

La prova, de caràcter solidari, se celebrarà a Vilanova i la Geltrú el 29 de novembre

El dissabte 29 de novembre se celebra per tercer any consecutiu la Fenexy Race Vilanova. Una cursa solidària a favor de la cura de les lesions medul·lars que organitza la Fundació Fenexy, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La prova, que repeteix el circuit d'altres anys, es divideix en dues modalitats, una cursa de 5 quilòmetres i una cursa de 10 quilòmetres. La sortida es farà des del passeig de Ribes Roges. A les 18.30 h per als corredors que escullin el circuit curt, i a les 19.30 h en el cas del circuit més llarg. Els preus d'inscripció són de 13 i 8 euros, segons la modalitat i la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Fenexy.

Aquest any, entre els corredors, hi haurà Pau Capell campió de la Copa Catalana de Trail de Catalunya i Anna Flaquer, una jove promesa del Triatló a nivell internacional.

La marca personal i la classificació general quedarà registrada amb el sistema de cronometratge professional ChampioChip. El lloguer del xip és de 2 euros i s'haurà de retornar un cop s'hagi creuat la línia de meta. Tots els participants que corrin amb el xip rebran un diploma amb el seu nom, marca personal i posició general. Els trofeus s'entregaran al primer i la primera que facin meta tan del circuit curt com del llarg. A més, obtindran medalles els tres primers i les tres primeres de cada categoria que corrin la cursa de 10 quilòmetres i els tres primers i les tres primeres de la cursa de 5 quilòmetres

La Fundació Fenexy va ser fundada al 2009 per Carles Alcolea quan als 22 anys va ser víctima d'un accident que li va provocar una lesió medul·lar completa. La fundació treballa per finançar un projecte científic propi que té com a únic objectiu la cura de les lesions medul·lars i està avalat per investigadors de reputada trajectòria.

Inscripcions a: www.fenexy.org/fenexyrace/inscripcions 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00