Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/12/2016

L'Escola de Música celebra el Nadal

Els concerts es faran els dies 20 i 22   Els concerts es faran els dies 20 i 22

Els alumnes oferiran dos concerts la setmana vinent a l'Auditori

L'Escola de Música i Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú celebra el Nadal, i ho fa amb dos concerts diferents.
En primer lloc, dimarts 20 de desembre els alumnes més petits de l'Escola, sota la direcció de les professores de Sensibilització Gina Gil, Anna Roig i Saioa Martínez, faran un concert a l'Auditori Eduard Toldrà, sota el nom ‘El Nadal dels animals'.
Degut al gran volum d'alumnes, el concert es realitzarà en dues sessions, una a les 17.45 h, i l'altra a les 19.30 h.

L'altre concert es farà dijous 22 de desembre. Serà també a l'Auditori Eduard Toldrà, a les 18.45 h, quan els alumnes de Cant Coral de l'ECMM, sota la direcció d'Isabel Pla, faran el concert “Pas de pardal, Concert de Nadal”.

D'altra banda, des d'aquesta setmana estan obertes les inscripcions al segon bloc de Música en família, que començarà el proper 11 de gener.
Música en família és una activitat adreçada a nens i nenes de 4 a 36 mesos acompanyats del pare o la mare.
Aquest segon bloc del curs està estructurat en 10 sessions de 45 minuts cadascuna, i es podran fer els dimecres a la tarda o els divendres al matí. El curs està impartit per Victòria Carbó, especialista en educació musical primerenca.
Viure la música des de ben petit estimula un munt de competències socials i cognitives, i ajuda al desenvolupament de les capacitats físiques i intel·lectuals.

Per a més informació, us podeu adreçar a la secretaria de l'Escola de Música i Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú, al carrer de l'Escorxador número 4, al telèfon 93 814 25 72, o al correu electrònic ecmusica@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00