Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/06/2016

Nova sessió del Consell Municipal del Medi Ambient el dijous 30 de juny

Es farà al Centre de Recursos i Informació Ambiental a partir de dos quarts de set de la tarda

El pròxim dijous, a dos quarts de set de la tarda, i a la seu del Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA), del carrer Bonaire 1, es durà a terme una nova sessió del Consell Municipal del Medi Ambient. Aquesta sessió del Consell està oberta a totes les entitats i persones que ho desitgin. El Consell comptarà amb la presència del regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Llobet.

A l'ordre del dia es parlarà sobre la Modificació Puntual del Pla General d'Ordenació Urbana en el sector Eixample Nord; es presentarà el nou Catàleg de Masies; així com el projecte de restauració mediambiental de la platja del Far. També es debatrà sobre els projectes de conservació de la biodiversitat urbana, com la reintroducció del falcó, la divulgació d'aus aquàtiques, la protecció del Corriol Camanegra, i la protecció de la salamandra.

Al llarg del Consell també s'informarà sobre les subvencions demanades conjuntament amb el Consell Comarcal del Garraf als Fons FEDER; sobre la campanya del mosquit tigre 2016; i sobre la comissió de seguiment de Componentes Vilanova i l'estat actual de la situació. Finalment, el Consell presentarà la proposta de treball sobre l'inventari de camins municipals i el camí ramader de la Cerdanya; i s'obrirà un torn de precs i preguntes per cloure l'acte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00