Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2015

El Nanoteatre s'ajorna fins al setembre

El Nanoteatre forma part del programa de suport a la creació escènica       El Nanoteatre forma part del programa de suport a la creació escènica

La coincidència amb la celebració del Corpus a La Geltrú ha aconsellat el canvi de dates d'aquesta interessant experiència teatral

Per dissabte 6 i diumenge 7 de juny estava prevista la representació del Nanoteatre, teatre de mínims en llocs inesperats. La celebració de la processó de Corpus ha fet canviar de data aquestes representacions degut a la incompatibilitat de les dues activitats.
Les noves dates de representació seran els dies 25 i 26 de setembre a les 20.30 h, les 21 h i les 21.30 h. El punt de trobada continuarà essent el castell de La Geltrú. El públic que ja hagi comprat les entrades per al mes de juny però no pugui assistir a les noves funcions de setembre, es pot adreçar a les taquilles del Teatre Principal, on se li retornaran els diners.
Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Teatre al telèfon 93 814 00 00 extensió 3176, o al correu electrònic info@elprincipal.cat.

Nanoteatre respon al concepte de teatre de petit format en un ampli sentit de la paraula. Aquesta experiència produïda pel Teatre Principal es va iniciar el 2013, i vol implicar els diferents sectors de l'escena vilanovina per crear 5 càpsules de teatre d'una durada de 15 minuts cadascuna que es representaran en diferents espais de La Geltrú, tot creant un recorregut.

Aquesta proposta neix amb l'objectiu de posar en pràctica cadascuna de les fases de la producció escènica amb creadors i intèrprets locals, des de la fase de la dramatúrgia, l'entrenament actoral, els assajos i fins la fase final de la representació. Les càpsules seran interpretades per actors professionals, estudiants d'arts escèniques i amateurs que hauran treballat conjuntament durant mig any per oferir-nos petites peces dramàtiques. Així doncs, la missió final d'aquesta proposta no és només l'exhibició final de les peces, sinó també l'exercici de direcció, d'assajos i la pràctica actoral previs entre diferents col·lectius de l'escena vilanovina.
Aquesta proposta de teatre de mínims s'emmarca en el programa de suport a la creació escènica i ha de servir per redescobrir tot el potencial teatral fet a casa nostra. És per això que el Teatre Principal ha encarregat la dramatúrgia i la direcció de les càpsules als creadors vilanovins Pau Escribano, Susanna García-Prieto i Josep M. Teixell, que duran a terme les seves produccions amb actors i actrius professionals i amateurs de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00