Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/08/2015

Aquesta tarda la veu dels Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara es podrà sentir al monument a Francesc Macià

Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara

La coral l'Albada de Can Pahissa acompanyarà els infants italians en la seva actuació a la ciutat

Els grup coral italià Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara actua aquesta tarda, a partir de les 19 h, a la rambla de la Pau, davant el monument a Francesc Macià. Dirigida pel pare Orazio Bruno, la coral estarà acompanyada per la Coral Albada de Can Pahissa.

Els Petits Cantors de Sant Francesc estan actualment de gira per terres catalanes, una gira que els ha portat, entre d'altres indrets, fins a la Cripta de la Sagrada Família on dissabte passat oferien un concert.

Aquest és un cor format per nens i nenes de la ciutat italiana de Ferrara i els seus voltants. Actualment està integrat per uns 50 infants entre set i quinze anys, tot i que són 24 els integrants que participen en la gira 2015.

El grup participa en concerts i actes litúrgics de tot el país i de l'estranger. El repertori inclou cançons de tota mena, d'estil clàssics i modern. Té una experiència de quaranta anys d'activitat, amb participació en centenars de concerts i també en televisió, i compta també una significativa producció musical enregistrada.

Membre de la Federació Internacional de Pueri Cantores, la coral ha participat en exposicions internacionals a Espanya, França i els Països Baixos.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00