Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/03/2017

El grup Xou Juvenil del CPA Vilanova aconsegueix la 5a posició al Campionat d'Espanya

  Xou Juvenil CPA Vilanova Xou Juvenil CPA Vilanova

La prova es va celebrar el cap de setmana a la ciutat d'Alcoi

L'equip Xou Juvenil del CPA Vilanova La Fundació ha aconseguit una meritòria cinquena plaça al Campionat d'Espanya de Grups Xous Juvenils i Quartets, celebrat el cap de setmana a la ciutat d'Alcoi.

Sota la direcció tècnica de Mari Carmen Garcia i Nàdia López, el grup està format per les joves Aina Calderer, Maria Fabregat, Ariadna Gironés, Melanie Grasso, Celia López, Georgina Martínez, Foix Morgadas, Sara Múñoz, Aina Roglan, Lydia Carrasquilla, Júlia Granero, Paula Martos i Neus Tinoco.

Amb la coreografia "A contracorrent" l'equip vilanoví va presentar una proposta que els situa entre els millors equips estatals. Les primeres places van ser pel Reus Deportiu, el CP Bescanó, el CP l'Aldea i el CP Celdrà.

Cal destacar el bon nivell del patinatge català en aquest campionat estatal, tal com ho demostra el fet d'haver aconseguit 9 dels 12 podis en joc.

D'altra banda, Vilanova i la Geltrú acollirà els dies 8 i 9 d'abril el Campionat Territorial de Solo Dance amb participació del CPA Vilanova. I la ciutat de Figueres celebrarà el Campionat de Catalunya d'aquesta mateixa modalitat els dies 6 i 7 de maig.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00