Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2016

'Coneixes Doraemon?' un nou concurs a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Qui no coneix el gat còsmic?        Qui no coneix el gat còsmic?

El concurs va adreçat a nois i noies d'entre 8 i 14 anys que llegeixin la col·lecció de còmics que es troba a la Xarxa de Biblioteques de VNG, i contestin correctament el major nombre de respostes possible

La biblioteca Armand Cardona organitza, coincidint amb l'arribada de l'estiu i de les vacances pels més menuts i joves de la casa, el concurs "Coneixes Doraemon?"

Entre el 4 de juliol i el 8 d'agost podran demostrar aquests coneixements tots els interessats que tinguin de 8 a 14 anys (de 3er de primària a 2n d'ESO). Només hauran de llegir la col·lecció de còmics de Doraemon, un màxim de 16 exemplars que es troben a la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú, i contestar correctament el major nombre de respostes possible.

Les butlletes amb les respostes s'han de dipositar a l'urna que hi ha a la biblioteca Armand Cardona. El guanyador del concurs es farà públic el 10 d'agost. Els usuaris que més llibres llegeixin i contestin les butlletes tindran més possibilitats d'aconseguir el lot de productes de Doraemon, gentilesa de l'Editorial Planeta.

Mitjançant aquest concurs es vol fomentar la lectura entre els infants i joves d'aquesta edat, com ja es va fer amb anterioritat amb el concurs "Ets tintinòleg?" de la biblioteca Joan Oliva, una de les línies que enguany tenen com a objectiu treballar les biblioteques municipals de la ciutat.

Doraemon és una sèrie de manga i anime de Fujiko F. Fujio sobre un gat còsmic que ve del futur per ajudar el desventurat Nobita Nobi a evitar que els seus descendents malvisquin a causa dels deutes que està a punt de contreure a la línia de temps original. De la sèrie de dibuixos animats ha passat al còmic, i ben aviat es podrà veure a la pantalla gran.
La biblioteca Armand Cardona té una comicteca per tal que gaudeixin els aficionats al món del còmic. A partir dels 4 anys i fins els 99 o més, en aquest espai es poden trobar publicacions de diversos països com Espanya, França, els Estats Units o el Japó.

Altres propostes
A banda del concurs, una altra proposta per a aquest estiu que tot just comença són les hores del conte que s'organitzen al BiblioMercat els dies 8 i 15 de juliol a les 11 h: "La princesa dels matalassos" i "La rateta que llegia a l'escaleta", a càrrec de Susanna García, treballadora de les biblioteques.
El servei de BiblioMercat el presten les biblioteques municipals al Mercat de Mar tot els divendres de l'any de les 10 a les 13 h, i també s'hi poden trobar còmics i altres llibres infantils, a banda de poder fruir de la lectura a l'aire lliure i de servei bibliotecari a l'exterior.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00