Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

Molta expectació a la Xerrada sobre Comissions Bancàries

Es va dur a terme ahir al vespre al Centre Cívic La Sardana organitzada per l'OMIC

El Centre Cívic de La Sardana va acollir ahir al vespre un xerrada informativa oberta per parlar de les comissions bancàries. Aquesta acte estava organitzat per l'Oficina Municipal d'Informació al consumidor de Vilanova i la Geltrú, i per Aicec.Adicae, Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya.

La trobada va acollir a un bon nombre de públic que va prestar atenció a les explicacions sobre males praxis dels bancs a l'hora d'aplicar les comissions bancàries, i quins son el drets del usuaris per a reclamar. Els assistents també van poder expressar el seus dubtes a Víctor García, d'Aicec.Adicae. Aquesta associació està especialitzada en la defensa dels consumidors en l'àmbit financer. L'Associació treballa en la millora de les normatives de protecció al consumidor o usuari de serveis financers i en defensa dels seus drets davant bancs, caixes i asseguradores.

Aquesta xerrada s'emmarca dins el cicle Teixit Econòmic, que s'està celebrant amb motiu de la celebració de la Fira de Novembre, i que està coordinant l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00