Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2014

Teresa Forcades, Esther Vivas i Jairo Restrepo aquest divendres a Vilanova i la Geltrú

Parlaran sobre "La sobirania popular des de l’alimentació i la salut"

L'Associació ECOL3VNG, amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, organitza unes Jornades d'economia social i solidària al llarg dels mesos d'octubre i novembre d'enguan, que oferiran una seguit d'actes i activitats sobre temes d'economia social i que prenen com a punt de partida i referent l'impuls de la moneda social local la Turuta.  El primer acte és una xerrada aquest divendres a les 19h. a la Nau del Museu del Ferrocarril, a la plaça Eduard Maristany de Vilanova i la Geltrú.

Teresa Forcades, monja benedictina i doctora en salut pública; Jairo Restrepo, enginyer agrònom, especialista en agricultura orgànica i protecció ambiental; i Esther Vivas, periodista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries; seran els encarregats de parlar sobre "La sobirania popular des de l'alimentació i la salut"

L'organització vol que aquestes Jornades serveixin d'eina divulgativa del concepte genèric "economia social i solidària" posant especial èmfasi en tot allò que pot formar part de l'àmbit quotidià de les persones: consum responsable, sobirania energètica i alimentària, comerç ètic, mercat social d'intercanvi de béns i serveis, salut i benestar. Aquestes jornades, son fruit de les propostes que l'Associació va presentar a l'Assemblea Municipal Oberta (AMO) el 16 de novembre de 2013 i que, posteriorment, en obtenir la seva aprovació, el Ple de l'Ajuntament de data 7 de juliol de 2014 va ratificat unànimement.

S'ha creat un espai bloc informatiu on es disposa de tota la informació al respecte http://jornadesecol3vng2014.blogspot.com.es/

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00