Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/03/2017

Professionals de l'atenció primària de salut es troben a VNG per fer balanç

Jornada de balanç de l'atenció primària

Neus Lloveras agraeix la tasca diària dels treballadors i treballadores del sector

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha donat la benvinguda aquest matí a professionals de l'atenció primària sanitària del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Llobregat, reunits a l'Auditori Eduard Toldrà. Participaven a la jornada anual de rendiment de comptes de la Direcció d'Atenció Primària Costa de Ponent, que en aquesta ocasió s'ha acollit a la capital del Garraf.

Neus Lloveras ha felicitat el col·lectiu, representat a la sala per personal mèdic, d'infermeria, gestió i administració, per l'hàbit de fer balanç periòdicament. "A banda de servir per compartir coneixements i experiències entre el sector, demostra una voluntat de millora contínua", ha afirmat. L'alcaldessa ha reconegut la tasca dels treballadors i treballadores del sector sanitari, que mantenen la qualitat assistencial en uns moments de dificultat de recursos.

La jornada ha comptat amb unes 200 persones. A banda d'avaluar aspectes de gestió i funcionament, també s'han presentat els principals projectes assistencials dels serveis d'atenció primària de cada comarca. L'acte ha comptat amb la gerent territorial de l'ICS a l'Àrea Metropolitana Sud, Montserrat Figuerola, i amb el director de la DAP Costa de Ponent, Àngel Jover.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00