Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/08/2016

Les obres de l'escola l'Arjau segueixen a bon ritme

S'estan acabant d'enllestir les obres de l'Arjau S'estan acabant d'enllestir les obres de l'Arjau

El regidor d'Educació visita els treballs que s'hi estan duent a terme

L'escola l'Arjau de la nostra ciutat estrenarà aquest proper curs 2016/2017 noves instal·lacions de lavabos i dutxes. És per això que, durant aquest estiu, s'estan duent a terme les obres pertinents per dotar el centre educatiu d'uns remodelats serveis tant a la planta baixa com a la primera planta de l'edifici principal. També s'estan rehabilitant els serveis i dutxes que es troben a la part exterior de l'edifici i que són del tot necessaris tant en les hores d'esbarjo del propi centre com quan hi ha competicions esportives o el Pati Obert.

El regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, ha visitat l'escola i ha pogut copsar de primera mà com anaven les obres, que estaran finalitzades abans de l'inici del nou curs. Segons el regidor, "per al Govern municipal, aquestes tasques de manteniment i conservació que es porten a terme a les escoles públiques de la ciutat al llarg de l'estiu són del tot prioritàries per tenir unes escoles de qualitat. En molts casos donen resposta a la demanda de millores que pares i mares i professorat dels centres fan a la Regidoria."

L'IMET destina a obres d'estiu més de 206.000 €. A aquesta quantitat econòmica cal afegir l'assignació anual de 87.000 euros que es destinen a les escoles perquè de forma directa gestionin el manteniment ordinari i reparacions menors i les reparacions que directament s'assumeixen des d'Educació al llarg de l'any. Enguany s'hi haurà dedicat 320.000 €, prop d'un 50% més que l'any anterior.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00