Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/04/2016

Portes obertes de la Catalonia Film School

Dissabte, l'escola de cinema i arts escèniques amb seu a Neàpolis, presentarà els estudis del curs 2016-2017 i realitzarà dues Màster Class amb els futurs alumnes del centre

Aquest dissabte 30 d'abril l'escola de cinema i arts escèniques amb seu a Neàpolis, la Catalonia Film School, organitza una jornada de portes obertes adreçada als futurs alumnes del centre.

La jornada, a la qual assistirà la regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, s'iniciarà a partir de les 10 h amb la presentació dels estudis de Grau, Cicles, Màsters i Postgraus del curs 2016-2017 a l'auditori de Neàpolis. Posteriorment es farà una visita guiada per les instal·lacions de l'escola i entre les 12 i les 14 h, es realitzaran dues Màster Class, una de Cinematografia i l'altre d'Arts Escèniques, a càrrec de Tony López i Carlos Noriega, respectivament. Per participar d'aquestes màster class, cal fer inscripció prèvia a info@cataloniafilmschool.com.

La Catalonia Film School és un centre privat ubicat a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú que ofereix formació professional i superior en Graus d'Arts Escèniques i Cinematografia.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00