Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/02/2013

Cinc persones i els seus acompanyants podran veure les Comparses des del balcó de l'Ajuntament

Emma Martínez, representant de la FAC, escull una de les butlletes  Emma Martínez, representant de la FAC, escull una de les butlletes

Rosa Salvat, Rosalia Llenas, Joana Florido, Mercè Doñate i Aida Garcia han resultats escollits en el sorteig

Aquest matí s'ha celebrat el sorteig per veure les comparses des del balcó de l'Ajuntament. D'un total de 337 inscripcions vàlides, han resultat escollides Rosa Salvat, Rosalia Llenas, Joana Florido, Mercè Doñate i Aida Garcia. Aquestes cinc persones, amb un acompanyant, podran accedir al balcó de l'Ajuntament per veure les guerres de caramels de la plaça de la Vila el diumenge de Comparses.

La regidora de Cultura, Marijó Riba, ha destacat la il·lusió que molts vilanovins i vilanovines tenen per poder veure aquest espectacle "d'una manera diferent, des d'un lloc privilegiat". L'alcaldessa, Neus Lloveras, per la seva banda, ha recordat que la iniciativa es va posar en marxa l'any passat per primer cop. 

Sorteig balcó comparses 2

El sorteig s'ha fet públicament al saló de plens municipal, amb la presència de l'alcaldessa, la regidora de Cultura, una representant de la FAC, la Federació d'Associacions pel Carnaval i el secretari municipal, que han tret les cinc butlletes de dins d'una urna.

Fa algunes setmanes l'Ajuntament va obrir un període d'inscripció per a totes les persones empadronades a Vilanova i la Geltrú, majors de 18 anys que volguessin optar a aquesta possibilitat. De les 348 inscripcions, se n'han descartat 11 que no acomplien els requisits demanats o bé estaven duplicades. 


FOTO 1

FOTO 2
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00