Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2016

Celebració de la 3a Jornada del Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona

    Glòria Garcia i Rosa M Gubianes, a la Nau del Museu del Ferrocarril     Glòria Garcia i Rosa M Gubianes, a la Nau del Museu del Ferrocarril

La jornada està dirigida a dones del cos de Mossos d'Esquadra i Policia Local i cos administratiu de la Regió Metropolitana Sud

El Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú ha acollit durant tot el matí la 3a Jornada commemorativa del Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona, que se celebra cada 28 de maig. La jornada, organitzada pels Mossos d'Esquadra i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, té com a objectiu oferir informació i eines per la prevenció de la salut de les dones i està adreçada a les agents que integren el cos dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, així com al cos administratiu de la Regió Metropolitana Sud.

La trobada ha comptat amb l'assistència, entre d'altres, de la Inspectora en Cap de l'ABP Garraf, Rosa Maria Gubianes, de la directora del Museu del Ferrocarril, Pilar Garcia, i de la Regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Glòria Garcia, qui ha valorat molt positivament la tasca que es realitza en aquest tipus de trobades, ja que aporten elements i noves eines perquè les dones destinin una part del seu temps a millorar la seva salut física i emocional. "Homes i dones som diferents, i aquesta diferència és la que cal donar a conèixer al conjunt de la societat, amb campanyes de prevenció capaces de fer arribar el missatge a totes les dones, i amb un treball de conscienciació que serveixi per promoure la salut integral i el manteniment d'hàbits saludables en relació al nostre cos i al nostre equilibri emocional i psicològic". Glòria Garcia també ha agraït el treball de totes les persones que fan possible aquesta jornada i especialment al paper de coneixement que transmeten les diferents ponents.

Enguany han participat la dermatòloga i coach Neus Salvatella, que ha donat eines i consells per saber reconèixer els indicadors d'una bona salut emocional, l'endocrina Carme Valls, que ha parlat sobre com donar vida als anys, la nutricionista Astrid Barqué, que ha exposat els 5 consells per menjar de manera més sana, i la psicòloga Maria Teresa Lluch, qui ha presentat un seguit d'estratègies d'auto-cura per potenciar el benestar.

Jornada Salut Dones_Altres personalitats que han assistit a la Jornada i que han participat en la cloenda han estat la Directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos, i la Comissària en Cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Cristina Manresa. Entre les convidades també s'ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll.

Enguany durant l'esmorzar s'ha organitzat un Cake Day. Amb la venda dels pastissos fets per les assistents es farà una donació econòmica a la Fundació Privada per a la Recerca i la Docència Sant Joan de Déu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00