Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/10/2015

Alcaldes i alcaldesses del Garraf es reuneixen amb la presidenta de la Diputació de Barcelona

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Garraf    Imatge cedida pel Consell Comarcal del Garraf

El primer consell d'alcaldies d'aquesta legislatura, encapçalat pel president del Consell Comarcal del Garraf, va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, alcaldes i alcaldesses i alguns consellers comarcals

El passat divendres els alcaldes i alcaldesses del Garraf es van reunir amb la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, en el marc del primer consell d'alcaldies d'aquesta legislatura, encapçalat pel president del Consell Comarcal del Garraf, Gerard Figueres.
La reunió, que es va celebrar a la Masia d'en Cabanyes, va servir, en paraules del president del Consell Comarcal, "per fer una fotografia de com ha quedat la composició electoral a la comarca i per començar a enfocar les principals línies estratègies de treball conjunt entre els municipis i el consell comarcal, pels propers quatre anys".
En aquest sentit, Figueras va destacar dues línies de treball: "la prestació de serveis de màxima qualitat des de l'àmbit social, amb l'objectiu de protegir els ciutadans més febles, i el reforç de totes les polítiques de promoció i de dinamització de l'economia, molt enfocada a la consolidació d'una indústria intensa en capital i en recursos humans".
La presidenta de la Diputació va explicar les línies mestres del seu mandat, que se centren en la continuïtat del programa Xarxa de Governs Locals, que permetrà als ajuntaments prioritzar les inversions al territori; i el Catàleg de Serveis, amb un seguit de recursos tècnics per a l'elaboració de programes socials, educatius i de participació ciutadana. Conesa també va comentar que "una de les línies més importants és anar aprovant, en funció de les necessitats, programes extraordinaris d'assistència social, suficiència alimentària o plans d'ocupació".
Els alcaldes i alcaldesses del Garraf van traslladar a la presidenta de la Diputació les seves propostes d'acció social i de promoció econòmica. També van comentar la necessitat de millorar la connectivitat tecnològica i la infraestructura de fibra òptica als municipis de la comarca.
La presidenta de la Diputació de Barcelona va concloure que la reunió havia estat molt satisfactòria, i va afirmar que "la Diputació treballarà en aquesta línia perquè els propers anys puguem atendre aquestes necessitats de la població dels municipis del Garraf".


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00