Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2014

El Dia de la Música a les biblioteques de Vilanova

Andrea Motis i Joan Chamorro tocaran a la Cardona el dia 21       Andrea Motis i Joan Chamorro tocaran a la Cardona el dia 21

El 21 de juny se celebra el Dia de la Música, i les biblioteques de VNG han programat un concert de l'escola de música Freqüències i la presentació d'un disc d'Andrea Motis, Joan Chamorro i NewCat

Coincidint amb l'arribada de l'estiu ja és tradició commemorar cada 21 de juny el Dia de la Música. Per aquest motiu diferents entitats i col·lectius de la ciutat organitzen activitats per tal de promoure i apropar la música als ciutadans.

La Xarxa de Biblioteques de VNG hi col·labora amb l'organització de dues activitats, una aquest dissabte i l'altra el següent. Aquest dissabte 14 de juny a les 12 h se celebrarà el concert pel Dia de la música a la biblioteca Joan Oliva i Milà, a càrrec dels alumnes de l'escola de música Freqüències.

I dissabte 21 de juny, el mateix Dia de la Música a les 12 h, la biblioteca Armand Cardona Torrandell oferirà la presentació del disc "Coses que es diuen però que no es fan", de NewCat (The New Catalan Ensemble) amb Andrea Motis i Joan Chamorro. A càrrec dels músics Andrea Motis, Joan Chamorro, Joan Díaz i Enric Ortí, i de Jordi Llavina, escriptor i comissari de l'Any Vinyoli.
En el disc es musiquen poemes catalans com Joan Salvat-Papasseit, Gabriel Ferrater o Joan Vinyoli. En acabar la presentació es farà una petita actuació musical amb: Andrea Motis (veu), Joan Chamorro (contrabaix i saxo tenor), Joan Díaz (teclats) i Enric Ortí (tenora). Els temes que interpretaran són: 'Aquest teu aire suau', a partir del poema de Montserrat Abelló, 'Kore', de Gabriel Ferrater i 'Coses que es diuen però que no es fan' de Sebastià Alzamora.

Per últim, i igualment relacionat amb el Dia Internacional de la Música, es reeditarà la guia actualitzada El jazz i els seus estils.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00