Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/06/2013

Es lliuren les claus dels pisos de protecció oficial en règim de lloguer de l'Agència d'Habitatge de Catalunya

 Una desena d'adjudicataris dels divuit que han aconseguit un pis de lloguer social, a l'acte de lliurament de claus    Una desena d'adjudicataris dels divuit que han aconseguit un pis de lloguer social, a l'acte de lliurament de claus

L'Agència Local de l'Habitatge ha realitzat tots els tràmits de la convocatòria. A VNG s'han adjudicat 23 pisos situats en diferents blocs de la ciutat

Aquest migdia s'han lliurat les claus d'una desena de pisos de protecció oficial en règim de lloguer que l'Agència d'Habitatge de Catalunya té a Vilanova i la Geltrú. El secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, han fet el lliurament de claus a una desena dels divuit adjudicataris d'aquests pisos de lloguer social a la nostra ciutat.

Segons Carles Sala la situació actual "ens porta a treballar d'una altra manera, amb l'objectiu que les persones no perdin el seu habitatge". En aquest sentit, el secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat ha explicat que la Generalitat ha posat en marxa un Pla de xoc per tal que els més 3600 pisos buits de l'Agència d'Habitatge de Catalunya siguin adjudicats seguint els processos públics de convocatòria de manera que a finals de juliol hagin disminuït a menys d'un miler el nombre de pisos buits al país.

Quant a Vilanova i la Geltrú, l'agència de la Generalitat disposava de 23 pisos de protecció oficial en règim de lloguer situats a diferents edificis de la ciutat. Amb el procés que avui finalitza se n'han adjudicat 18 i l'objectiu és que al juliol ja estiguin adjudicats els 5 pisos restants. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha felicitat les persones que avui han rebut les claus del seu nou habitatge i ha destacat "la satisfacció per haver fet possible des de l'Oficina Local de l'Habitatge de l'Ajuntament de VNG que avui una vintena de persones puguin disposar ja d'un habitatge a uns preus molt assequibles". Neus Lloveras ha afirmat que a diferència d'altres localitats "a Vilanova i la Geltrú podem dir que tots els habitatges buits ara estan ocupats". 

Àlbum de fotos
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00