Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2016

Nou canal de natació en aigües obertes a la platja del Far de Vilanova i la Geltrú

    Canals de natació en aigües obertes  Canals de natació en aigües obertes

Aquest nou canal se suma al que ja existeix a la platja de Ribes Roges

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha instal·lat un canal de natació en aigües obertes a la platja del Far. Amb aquest canal ja són dues les instal·lacions que hi ha a la ciutat destinades a la pràctica de la natació.

Després de la bona acollida per part dels usuaris del primer canal de natació, estrenat l'estiu de 2014 a la platja de Ribes Roges, la regidoria d'Esports va veure la necessitat de poder tenir un segon canal, ja que cada cop hi ha més persones que volen nedar en mar obert, de manera segura i amb distàncies mesurades.

Seguint el model de Ribes Roges, el nou canal de natació a la platja del Far és de 250 metres i està delimitat per boies grogues cada 50 metres. El seu recorregut és en paral·lel a les boies que separen la zona de bany de la de navegació i està ubicat a uns 150 metres de la platja.

La seva utilització està regulada per un seguit de normes que cal conèixer i respectar. Amb aquest objectiu s'han editat cartells i díptics on queda recollida la normativa d'ús. Les normes es podran consultar a les cartelleres d'entrada de les dues platges, així com al web municipal www.vilanova.cat

En l'actualitat des de la regidoria d'Esports està treballant en la creació d'un calendari d'entrenaments, així com també sobre diferents propostes per a la realització de cursos i/o clínics per tal de promocionar la natació en aigües obertes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00